Skærme

Office2go har Danmarks bedste priser på skrivebordsskærme og skærmvægge til kontor. Du kan vælge mellem mange lydabsorberende bordskærme og rumdelere i høj kvalitet, som kan være med til at skabe et optimalt arbejdsmiljø på kontoret. Vores produkter til kontor afskærmning kan bestilles i mange mål, udformninger og farver. Bestil en skrivebordsskærm i høj kvalitet til cirka halvdelen af prisen i forhold til andre kvalitetsskærme.

Kontor afskærmning, der sikrer et optimalt arbejdsmiljø

Åbne kontorer er levende miljøer bestående af computere, telefoner og ikke mindst mennesker, som skal kunne fungere på tværs af hinanden. Det stiller krav til kontorets indretning. For at sikre et optimalt arbejdsmiljø, skal de fysiske rammer tilpasse sig efter menneskerne – og ikke omvendt. Flytbare skærmvægge og bordskærme nedbringer effektivt støjen på kontoret, uden at det går ud over de æstetiske rammer i lokalet. Se det store udvalg her hos Office2go.

Afskærmning til skrivebord

Din arbejdsstation er et sted, hvor du skal kunne finde ro til at fordybe dig i dine opgaver. En bordskærm er en suveræn løsning til at skærme af for lyde og indtryk. Hos Office2go har vi flere forskellige bordskærme, som nemt monteres på fronten eller på toppen af dit skrivebord. Det betyder også, at skærmen automatisk følger med, når du kører dit hæve-sænkebord op og ned. Skærmene er fremstillet i et materiale, der effektivt absorberer lyde. De er derfor geniale til at adskille skriveborde, der står op mod hinanden og dæmpe støj fra telefonsamtaler, online-møder m.m.

Køb en bordskærm hos Office2go

En bordskærm er en enkel og effektiv løsning til at skabe et godt arbejdsmiljø omkring den enkelte medarbejders arbejdsplads i et åbent kontorlandskab. Hos Office2go har vi et stort udvalg af bordskærme, som monteres på skrivebordet. Easy er vores billigste model – her får du virkelig meget kvalitet for pengene. Easy bordskærm kan bestilles i fire forskellige bredder, to forskellige stoftyper og 32 farver. Modus er en justerbar skrivebordsskærm på 74 cm, som du kan tilpasse i højden alt efter dit aktuelle behov. Skærmvæggen fås i fire forskellige bredder, to stoftyper (uld eller polyester) og 32 forskellige farver. Her får du høj kvalitet og brugsglæde – samt 5 års garanti. Lintex skrivebordsskærm fås både til topmonteret og frontmonteret brug og i fem forskellige bredder, hvoraf den smalleste (80 cm) hovedsageligt bruges som sideskærm på skrivebordet. Lintex fås i et utal af farver og tre forskellige stoftyper.

Få bedre akustik med skærmvægge til kontor

En skærmvæg benyttes til afskærmning, som rumdeler og som opslagstavle. Vores skærmvægge er lydabsorberende og forbedrer effektivt akustikken på arbejdspladsen. Skærmvæggene fås med hjul eller fødder og fungerer derved som en fleksibel løsning til at forandre indretningen på storrumskontoret. Stoffet fås i mange forskellige farver, som giver mulighed for at indrette separate områder i kontoret med energiske farver, såvel som rolige farver. Se også vores lydabsorberende loungestole og loungepuffer, som bidrager til et kreativt og hyggeligt kontormiljø.

Rumdeler og afskærmning til kontor

Hos Office2go tilbyder vi flere forskellige muligheder, når det kommer til opdeling og afskærmning af storkontorer. Freestanding er en serie af fritstående lydabsorberende skærmvægge i høj kvalitet. I serien fås mange forskellige højde/bredde kombinationer og 32 forskellige farver. Priserne er typisk halvdelen af andre kvalitets skærme. Det svenske mærke Lintex tilbyder udover de lydabsorberende bordskærme også vægskærme, hvor der er kælet for detaljerne. Du kan vælge mellem tre forskellige typer stof og mange farver. Find farven, der passer til virksomhedens logo og farvelinje – eller skab mere farveglæde i jeres kontor ved at blande farverne. Vores priser på Lintex skærme er de bedste i Danmark.

Find møbler til kontoret hos Office2go

Hos Office2go.dk får du mange muligheder for en behagelig og fleksibel indretning af dit kontormiljø. Selvom vores priser er lave, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Du finder alt, du skal bruge til kontoret hos os: hæve-sænkebordekontorstole skrivebordslamper læselamper , og meget mere.

Vi vejleder dig gerne til den mest optimale og økonomiske løsning til din virksomhed. Hos Office2go er vi eksperter i kontormøbler, og vi har mange års erfaring med at rådgive vores kunder.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på: info@office2go.dk eller tlf. 88 82 70 05.

0/5 (0 Reviews)