Levering

Vælg mellem fire leveringsformer.

Hent selv dine møbler

Du kommer i bil eller varevogn og henter møblerne. Såfremt vi har møblerne lager, kan du hente dem senest tre timer efter bestilling. Det koster ikke noget.
Lån en gratis trailer
Vi har en trailer som du kan låne gratis til transporten.
Levering lige til døren
Vi kan levere direkte til din dør uanset, hvor du bor i Danmark. Bestiller du inden kl. 10 modtager du møblerne senest dagen efter.Levering af møbler indebærer en omkostning, og vi syntes at det er mest fair, at den der gerne vil have denne service også er den der betaler for den. Mange forhandlere bruger “gratis levering” som salgsargument. Men der er ikke noget der hedder “gratis levering”! Det betyder blot at alle kommer til at betale for det i form af dyrere møbler. Vores møbler er super billige, fordi vi arbejder med nettopriser. Derfor er ekstraydelser belagt med en omkostning. Dette syntes vi er mest fair – hvad syntes du?
Levering og montering
Endelig kan du vælge at få møblerne leveret og monteret af vores dygtige montører. Leveringsprisen afhænger af, hvor langt der skal køres, og monteringsprisen afhænger af møbelvalget. Vi arbejder med et helt enkelt prissystem, hvor du hurtigt kan beregne, hvad det koster at få møblerne leveret og evt. monteret. Skriv til os på info@office2go.dk eller ring på 88 82 70 05, så finder vi den løsning der passer bedst til dig.
0/5 (0 Reviews)