Mødeborde i dansk design

Vi fører gode og funktionelle mødeborde fra danske Fumac. De fås i forskellige størrelser og overflader, så vi finder helt sikkert et bord, som passer til dit behov. Størrelser fra 160 cm til 625 cm med plads til 22 personer.

Mødebord med omtanke

Prøv at kigge nærmere på mødebordet fra Switch Media, som er designet som en vinge. Dette gør at alle kan se AV-skærmen. Det er enkelt og genialt.

På mødeborde har vi ca. tre ugers leveringstid.

Mødebord til ethvert behov

Mødeborde er først og fremmest velegnet til mødelokalet, men bliver også ofte brugt i kantinen, caféen og/eller i konferencesalen. Vores borde fås både med kvadratiske, runde, ovale og firkantede bordplader i flere størrelser og overflader. Så uanset hvor bordet skal passe ind, er vi sikre på, vi har et bord, der passer. Lad dine samarbejdspartnere og medarbejdere samles om et mødebord fra Office2go. Eller hold en middag omkring et af vores flotte borde.

Indretning af mødelokale

Indretningen af et mødelokale kan være meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Nogle virksomheder har brug for et mødelokale og et mødebord som kan rumme mange personer på én gang, og med plads til store armbevægelser. Andre virksomheder har brug for et mindre mødelokale, hvor man kan sidde et lille team. Eller bare én enkelt person og holde et virtuelt møde. Fælles for alle mødeborde i mødelokalet er, at de er med til at skabe en optimal ramme om mødet, og vise hvilken type virksomhed, du har.

Find dit mødebord hos Office2go

Hos Office2Go har vi et stort udvalg af moderne mødeborde i minimalistisk og stilrent design. Konferencebordene fra Office2Go er designet så det er nemmere at se alle omkring bordet. Det betyder at du nemt kan se og høre alle der er med til et møde. Tilsat de rigtige stole kan nye mødeborde øge effektiviteten i de fleste konferencelokaler. I vores sortiment finder du mødeborde i mange forskellige størrelser og udformninger. Se mødebordet fra Switch Media, som er designet som en vinge. Dette gør at alle kan se AV-skærmen. Vores borde kan benyttes i mødelokaler, konferencefaciliteter og kantiner i store såvel som små virksomheder. Uanset hvilken model, du er på udkig efter, har vi helt sikkert det, du leder efter!

0/5 (0 Reviews)