Mødeborde i dansk design

Et godt mødebord er helt uundværligt for en velfungerende virksomhed i dag. Mødelokaler skal både være æstetisk samt funktionelt, så det kan danne rammer om både store og små forsamlinger.

Vores udvalg af mødeborde er utrolig bredt, og vi har mange forskellige størrelser og former. Du kan finde lige det mødebord, der passer perfekt til den lokalestørrelse, som du har. Uanset hvad dit behov er, så har vi en løsning til dig.

På mødeborde har vi ca. tre ugers leveringstid. Bemærk at der i øjeblikket er ekstra lang leveringstid på mødeborde – ring på 88 82 70 05 for at høre nærmere.

Højborde i et enkelt design. Fås i mange farver og størrelser –  Overflader  laminat eller linoleum. Klik her for at se mulighederne.  Priser fra kr. 1675 eks moms
Mødebord til fornuftige priser. Tøndeformet MDF bordplade der fås i mange størrelser og i Nano laminat, laminat eller linoleum overflader – klik for mere information. Priser fra kr. 2995 eks moms

Mødebord til fornuftige priser. Tøndeformet MDF bordplade der fås i mange størrelser og i Nano laminat, laminatt, finer eller linoleum overflader – klik for mere information. Priser fra kr. 2995 eks moms

Mødebord med elegant søjle og fod, der gør nemt at placere stole ved det. Tøndeformet MDF bordplade der fås i mange størrelser og i Finer, Laminat, Nano Laminat  eller Linoleum overflader – klik for mere information. Priser fra kr. 4275 eks moms

Mødebord med elegant søjle og fod, der gør nemt at placere stole ved det. Tøndeformet MDF bordplade der fås i mange størrelser og i Finer, Laminat, Nano laminat eller Linoleum overflader. Fra Ø70 cm til Ø220 cm – klik for mere information. Priser fra kr. 2150 eks moms

Mødebord designet som en “flyvinge” der gør at alle kan se skærmen og samtidig sidde inde ved bordet. Genialt´og simpelt tænkt. Bordene fås i størrelseer fra 4 til 16  personer. Stel og bordplader i mange forskellige farver.
Inline bord har runde ben. Priser fra kr. 3250 eks moms

Mødebord designet som en “flyvinge” der gør at alle kan se skærmen og samtidig sidde inde ved bordet. Genialt´og simpelt tænkt. Bordene fås i størrelseer fra 4 til 16  personer. Stel og bordplader i mange forskellige farver.
Square bord har firkantede ben. Priser fra kr. 3250 eks moms

Nytænkende mødebord designet som en flyvinge. Dette gør at alle kan sidde ind til bordet og se skærmen. Hermed gør vi op med det irriterende element at man skal rykke sig frem og tilbage for at se. Fås i mange farver og overflader – Dette bord er lidt dyrere end de andre media borde da bordpladen er special designet. Priser fra kr. 8125 eks moms

Find dit mødebord hos Office2Go

Et mødebord kan have mange forskellige funktioner og bruges til mange forskellige anledninger. Vi har et bredt udvalg af mødeborde, som passer ind til alle typer af mødelokaler og til det antal personer, man skal kunne rumme.

For mange virksomheder er indretning af mødelokaler utrolig vigtige for udfaldet af deres arbejde. Nogle virksomheder har mindre mødelokaler, hvor der skal kunne sidde 4-6 personer. For andre virksomheder er det vigtigt, at de kan rumme op til 20 personer. Det varierer alt afhængigt af virksomhedens størrelse og de individuelle krav.

Vores MEETING Højbord er en utrolig populær type af bord, som man ofte ser ude i vandrehaller, eller hvor formaliteten ikke er så betydende. Der er rigtig mange skoler og uddannelsesinstitutter, der anvender denne type højbord. Det giver dig mulighed for at arbejde både stående og siddende sammen med vores højstole.

Vores Switch mødebord er til 8 personer og egner sig perfekt til mødelokaler, hvor man skal have en dialog og have mulighed for at aflæse kropssprog. En af fordelene ved et rundt mødebord er, at alle kan se hinanden, og på den måde føler alle sig som en del af samtalen. Det er også denne type bord, der passer godt til kantiner eller andre anledninger, hvor man sidder sammen. Det er nemt at få øjenkontakt med alle og inddrage alle i ens samtaler.

Vores Switch mødebord til 14-16 personer er omvendt et ideelt mødebord til større samlinger, hvor man ved, der skal flere parter med til mødet. Bordet 440 cm i længde, og der kan sidde 7-8 personer på hver sin side af bordet. Denne type mødebord egner sig også godt til spisesale eller arrangementer, fordi der netop kan sidde mange mennesker ved bordet samtidig.
Bordet fås i flere farver, og du kan sammensætte vores udvalg, ligesom du ønsker det.

Indretning af mødelokale

Indretningen af et mødelokale kan være meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Nogle virksomheder har brug for et mødelokale og et mødebord som kan rumme mange personer på én gang, og med plads til store armbevægelser. Andre virksomheder har brug for et mindre mødelokale, hvor man kan sidde et lille team. Eller bare én enkelt person og holde et virtuelt møde. Fælles for alle mødeborde i mødelokalet er, at de er med til at skabe en optimal ramme om mødet, og vise hvilken type virksomhed, du har.

Find dit mødebord hos Office2go

Hos Office2Go har vi et stort udvalg af moderne mødeborde i minimalistisk og stilrent design. Konferencebordene fra Office2Go er designet så det er nemmere at se alle omkring bordet. Det betyder at du nemt kan se og høre alle der er med til et møde. Tilsat de rigtige stole kan nye mødeborde øge effektiviteten i de fleste konferencelokaler. I vores sortiment finder du mødeborde i mange forskellige størrelser og udformninger. Se mødebordet fra Switch Media, som er designet som en vinge. Dette gør at alle kan se AV-skærmen. Vores borde kan benyttes i mødelokaler, konferencefaciliteter og kantiner i store såvel som små virksomheder. Uanset hvilken model, du er på udkig efter, har vi helt sikkert det, du leder efter!
0/5 (0 Reviews)