Kundeservice

For os er kundeservice en hjertesag! Vi vil gå endog meget langt for at servicere dig som kunde på den bedst mulige måde. Dette betyder, at vi i dag ligger nr. 1 på Trustpilots liste over kontormøbel forhandlere.

Derfor kan du altid kontakte os på 88 82 70 05 eller info@office2go.dk og vi bestræber os på at hjælpe dig så hurtigt og godt vi kan. Ingen spørgsmål er ubetydelige i vores univers, om det så er om produkterne, levering & montering, garanti eller andet så ringer du bare eller skriver – så skal vi hjælpe dig.

Nedenfor kan du se hvad vores kunder skriver om os på Trustpilot, og til højre side kan du læse kort om vores showroom.
Du kan også læse mere om vores om vores services og læse få svar på mange spørgsmål ved at klikke her.

Showroom 

Kom og besøg os i vores showroom. Vi giver en kop kaffe, mens du prøver kontorstolen, skrivebordet eller det du ønsker og vi kan få en snak om dine specielle behov.

Læs mere her, her er vores åbningstider, adresse, billeder, og du kan endda tage en virtuel tur i showroomet direkte fra din browser.

 • Super personlig betjening

  Jeg var inde for at prøve kontorstole i Office2go showroom. Jeg fandt ikke en stol som passede til mig og var lige ved at gå da Sergej kom ind og sagde, jeg bygger lige en stol til dig. Den stol passede perfekt og jeg var positivt overrasket over den gode personlige betjening. Jeg kan varmt anbefale Office2go og kommer selv tilbage en anden gang.
  5/5 stjerner, Susanne Lentz Frederiksen
 • Korrekt og hurtigt

  Jeg har faktisk ikke samlet møblet endnu - så jeg ved endnu ikke om varen er i orden. Men bestilling, levering og betaling er perfekt.
  5/5 stjerner, Jens Ole Christiansen
 • Enkelt, hurtigt og serviceminded

  Sommetider overraskes jeg over, hvor enkelt det kan være. God kontakt, hurtig levering og opsætning. Køber gerne ind via Office2go igen.
  5/5 stjerner, JanusCentret
0/5 (0 Reviews)