Whiteboardtavler

Whiteboardtavler spiller en central rolle i moderne mødelokaler. Med et whiteboard af høj kvalitet kan du nemt og hurtigt få synliggjort dine vigtigste pointer. Hos Office2go.dk finder du et stort udvalg af både små og store whiteboardtavler til landets bedste priser.

Afhold de bedste møder med en moderne whiteboardtavle

Whiteboards er en helt naturlig del i de fleste danske virksomheder i dag. Whiteboardtavler bruges både til powermøder, hvor ideerne flyver igennem rådet, til budgetmøder hvor virksomhedens økonomi ses helt efter i sømmene samt ikke mindst uden for de polerede kontorer med de bonede gulve. Selv i laboratorier og produktionshaller finder du whiteboard, der indeholder de seneste nye ideer, skitser til det næste store produkt eller måske en ligning der i sidste nede kan bidrage til at finde en kur mod overvægt. Anvendelsesmulighederne er mange og næsten uendelige. Hos Office2go.dk har vi samlet et udvalg af gode og moderne whiteboardtavler, der passer til alle miljøer.

Et af vores mest populære produkter er vores Softline Whiteboard , der kan monteres på væggen. Du kan få det i mange forskellige størrelser, så det kan hænge, lige hvor du ønsker det. Denne version af et whiteboard er beklædt med en metalplade på bagsiden, som giver en robusthed. På den måde er du garanteret en kvalitet med lang holdbarhed og i god kvalitet. Whiteboardet er udviklet med en aluminiumsramme, som giver et stilfuldt og simpelt udseende. Dertil følger en pennehylde, som nemt kan påsættes. Den glatte magnetiske overflade gør det nemt at rengøre produktet uden brug af skadelige rensemidler. Ofte kan du bare bruge en tør klud til at fjerne stregerne, du har tegnet på tavlen.

Transportabelt whiteboard

Vi tilbyder også et whiteboard, som er muligt at flytte rundt på, uden det kræver meget arbejde.
Vores mobile whiteboard tavle  er et whiteboard, der passer perfekt til fællesområder på arbejdet og på skolerne.

Ligesom den model der hænges op på væggen, er dette whiteboard også produceret i et materiale, som er nemt at rengøre efter brug. Det der er utrolig praktisk ved dette whiteboard, er, at bordet kan flyttes nemt ind i et andet lokale. Bordet er produceret med fire solide hjul, hvor to af dem kan låses, så det ikke bevæger sig, imens du bruger det. Derudover kan begge sider af whiteboardet bruges til at skrive på. På den måde føles det som om, du har en ekstra tavle at arbejde på. Det kommer også med en pennehylde til at holde dine whiteboardmarkers.

Vi har lige den tavle til dine behov og til dine funktioner.

Få alt hvad du skal bruge til din virksomhed på et sted

Det er sjældent at en whiteboardtavle kan stå alene. Udover vores flotte whiteboardtavler, så finder du også både de bedste mødeborde og mødestole i vores sortiment. Tag et kig på vores mange produkter og sammensæt dit helt egen kontor. Hos os får du kun varer af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Få professionel vejledning til at vælge den bedste kontorløsning

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med at rådgive virksomheder af alle størrelse med at finde de bedste løsninger til den bedste pris. Vi har altid fingeren på pulsen og arbejder hver dag for at give den bedst mulige service. Kontakt os både via e-mail på info@office2go.dk eller telefon 88 82 70 05. Vi glæder os til at høre fra dig.

0/5 (0 Reviews)