Salg, Indkøb og Direktør

Kundeopfølgning & service, markedsføring, indkøb og hvis du simpelthen ikke ved hvem du skal spørge, så ringer du bare til Jacob.

Tobias due

Logistk & Montør

Tobias er vores logistik ansvarlige og træder til når vi skal bruge flere montører.  Tobias tager sig også af dette hvis du har et problem med de møbler du har fået. Du ringer du bare til Tobias og så fikser vi det. 

Montør

Nicklas er typisk den du møder når der skal monteres møbler – han hjælper gerne hvis du har udfordringer og løser langt de fleste problemer på stedet med et smil :)

Økonomi

Lone tager sig af vores økonomi, debitors og kreditors – hvis du har et spørgsmål om dette, ringer du bare til Lone.

Arbejdsmiljørådgiver/ergoterapeut

Elisabeth Tang ved alt om det perfekte arbejdsmiljø. Har mange års erfaring som fysioterapeut, med speciale i den arbejdende krop  og arbejdsmiljøkonsulent , så det er Elisabeth du skal tale med hvis du har en speciel udfordring med din kontorstol, siddestilling, arbejdsstilling eller arbejdsmiljøet i det hele taget.Vi bruger Elisabeth til at skabe det perfekte arbejdsmiljø hos vores kunder.Se mere på http://jægersborgarbejdsmiljø.dk/

Maskot

Ella er vores søde maskot – Hvis hun er med på kontoret, vil alle blive mødt af en glad hund. Opkaldt efter Ella Fitzgerald :)

0/5 (0 Reviews)