Lounge møbler

Vi har fundet en række gode møbler, der passer godt til receptioner, loungeområder og uformelle møderum. Det gælder sofaer, lænestole, puffer til mindre borde – alle sammen møbler, der passer i et moderne kontormiljø, hvor du gerne vil skabe en rar og afslappet stemning. Lav et enkelt receptions miljø eller brug møblerne til at adskille rummet, så kontoret ikke kun består af borde og reoler.

Bemærk, at der kan være leveringstid på disse møbler, men det går som regel hurtigere end du tror.

Loungemøbler i et flot design til arbejdspladsen

Med de rigtige loungemøbler kan du skabe en ægte afslappet loungestemning, der giver et rart miljø for medarbejdere og gæster i virksomheden. Vores flotte udvalg tæller blandt andet loungemøbler fra det italienske kvalitetsmærke Kulik. Kulik har specialiseret sig i loungemøbler, som er lette og fleksible, så de nemt kan rykkes rundt i et kontormiljø under konstant forandring. Udover det moderne og nytænkende design, er møblerne skabt med fokus på at kunne absorbere lyd og støj fra åbne kontormiljøer og konferencelokaler. Med Kuliks løsninger til loungeområder på arbejdspladser og kontorer, får du enkle, flotte og funktionelle løsninger til at bryde rummene op og skabe anvendelige fysiske miljøer til gavn for alle.

Loungemøbler indendørs til kontor og privat hjem

Hos Office2go har vi et stort udvalg af møbler til afslappende lounge-områder i enhver type virksomhed, praksis eller kontor. Møblerne kan endda anvendes i private hjem, hvis du ønsker at skabe et stilfuldt og casual miljø til sammenkomster for familie og venner – eller blot nyder hverdagens små åndehuller i et komfortabelt loungemøbel. Mange af vores møbler kan vælges i forskelligt stoftyper og i mange forskellige farver, så du kan sammensætte lige det udtryk, du ønsker. Vælg mellem alt lige fra loungestole til loungesofaer og loungepuf til små, flytbare borde m.m.

Design, der gør en forskel

Med Kulik loungemøbler får du en helt fantastisk siddekomfort, men du får også møbler, der i sig selv kan noget ekstra. De innovative designs skaber via former og farver et indbydende og anderledes miljø, der giver et ekstra rum i rummet. Prøv fx at samle et par loungesofaer med høj ryg om et lille bord eller puf – du har med ét et ekstra og meget funktionelt rum til uformelle møder, snakke eller telefonopkald. Sofaerne opsuger effektivt lyden og de høje rygge skærmer for resten af kontoret. Serierne Private Line og Private Zone er fantastiske til åbne kontorlandskaber, hvor du vil skabe et ekstra møderum i rummet med plads til en uforstyrret og uforstyrrende snak. Ønsker du en mere åben lounge, der indbyder til socialisering mellem kolleger, så har vi også det i vores sortiment i form af serierne Pride, Flex, Aqua eller Adam gode bud. Det smukke organiske design og stort set ingen lige linjer giver modspil til det typiske kontormiljø.

Gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden, hvor du finder et væld af løsninger.

Find alt du skal bruge til kontor og lounge hos Office2go

Har du brug for en samlet løsning til kontoret, så kontakt os. Vi har mange års erfaring med at rådgive vores kunder, både i forhold til design, funktionalitet og ikke mindst pris. Vi kan hjælpe dig med at skabe den mest optimale løsning til kontormiljøer, venteværelse, konferencelokaler, kantiner og meget mere. Vi har kontormøbler til både den moderne og den traditionelle virksomhed. Udover at tilbyde nogle af de bedste produkter på markedet, så vægter vi også god service og konkurrencevenlige priser højt. Hos os kan du altid spare 20-40% på dine loungemøbler sammenlignet med mange af vores konkurrenter.

 

Kontakt os på: info@office2go.dk (+45) 88 82 70 05 eller info@office2go.dk

 

 

0/5 (0 Reviews)