fbpx

Cart

No products in the cart.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 600kr.
Spar: 29.17%
425kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Description

Whiteboard Softline – magnetisk overflade

Whiteboard Softline – magnetisk overflade er en whiteboardtavle med hvid emaljeret overflade, som er brændt ved 800oC, hvilket efterlader overfladen helt plan og utrolig nem at rengøre samt at vedligeholde uden brug af skadelige opløsningsmidler. Denne whiteboardtavle er beklædt med en metalplade på bagsiden, så du får et robust og holdbart produkt, der aldrig går ud af facon, selv i krævende miljøer.
Whiteboardtavlen har et simpelt og elegant udseende med en grå aluminiumsramme samt en medfølgende pennehylde, som meget nemt kan klikkes på til at holde dine whiteboard markers. Dette er den optimale løsning for dig, der ønsker at bruge dit whiteboard hyppigt.

Egenskaber ved whiteboardtavlen

  • Dybde 8 mm
  • 16 mm bred ramme af aluminium med integrerede plastik hjørner
  • Magnetisk overflade
  • Kan monteres både horisontalt og vertikalt
  • Nem vedligeholdelse af tavlen
  • 30 års garanti på overfladen
  • Inklusiv: Vægbeslag, monteringsvejledning og 30 mm pennehylde
  • Whiteboardtavlen findes i 20 størrelser –  Whiteboardtavlen kan også fremstilles efter individuelle mål – kontakt os da på tlf. +88 82 70 05 eller på mail: info@office2go.dk

Anvendelses-, rengørings- og vedligeholdelsestips

Før du tager din tavle i brug for første gang, bør du rengøre overfladen med en ren, fugtig klud. Brug kun special whiteboard markers og rengør din tavle intensivt med en klud mindst en gang om ugen. Vi anbefaler, at du samtidig anvender en cleaning spray for at fjerne resterende tus-rester. Du kan fordelagtigt købe vores starter-kit, som du finder under kategorien tilbehør, sammen med din whiteboardtavle.

30 cm pennehylde og vægbeslag medfølger

Additional information

DimensionsN/A
Farve

Størrelse

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Whiteboard Softline – magnetisk overflade”