3340kr.

Læs mere om stellet og bordpladerne forneden. Dette er det perfekte bord hvis du ikke har meget plads og hvis børn også skal bruge bordet da det kan gå længere ned en et normalt hævesænke bord

Hvis der er noget du er i tvivl om så ring til os på 88 82 70 05 – Se prisen på dit specifikke bord forneden

Ryd

Beskrivelse

Home hævesænkebord

Home hævesænkebord – med hvidt, sort eller gråt stel er et elektrisk hævesænkebord der passer supergodt til hjemmekontoret. Det er stabilt og uden generende tværstang som mange hævesænkeborde har. Det gør, at man undgår at støde knæet og har fuld bevægelsesfrihed under bordet.

Basic stellet har en motor og kan løfte 100 kg. Elektrisk justerbart 57 – 122 cm. i højden. Dette betyder at børn kan sidde perfekt ved dette bord, da det går længere ned end alm. hævesænkeborde. Standby elforbrug mindre end 0,1 watt (standby er når du ikke bruger hævesænke funktionen)

Firkantede ben og fødder. farve hvid, sort eller grå

Bordplader findes tre farver, hvid, bøg eller valnød og tre størrelser 80*60 cm, 100*60 cm og 120*60 cm. Herved passer bordet perfekt til hjemmekontoret hvor man ikke har så meget plads. Bordpladen har en kabelgennemføring i sort plast således at det er nemt at få styr på ledninger. Overfladen er i Decor laminat, der er superstærk og tåler næsten alt. Den er nem at holde ren, da du kan vaske bordpladen af med alle typer rengøringsmidler.

Er du i tvivl så ring til os på 88 82 70 05 og vi finder en løsning til dig

 

Yderligere information

Vægt50 kg
Størrelse180 × 80 × 30 cm
Stel type

Stel farve

, ,

Bordplade farve

Bøg decor laminat, Hvid decor laminat, Valnød decor laminat

Størrelse

, ,

Du kunne også være interesseret i...