Cart

Ingen varer i kurven.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 1875kr.
Spar: 46.67%
1000kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Modus justerbar Skrivebordskærm – 74 cm høj.

Modus justerbar Skrivebordskærm – 74 cm høj er en enkel måde at skabe et godt arbejdsmiljø i storrumkontorer og de forskellige farver kan skabe arbejdsglæde – du kan vælge forskellige farve på inder og ydresiden af skærmen. hvis du ønsker dette så giv os et kald på 88 82 70 05Skriv i notatfeltet ved kassen om du vil have Sort, Hvid, Grå holdere   Download lyd absorptions test og se hvor meget lyd skærmene tager.Technical information_MODUS acoustic screens_ENVeelito farver:                            Berta farver:

Ryd

Beskrivelse

Modus justerbar Skrivebordskærm – 74 cm høj.

Modus justerbar Skrivebordskærm – 74 cm høj. Vi syntes at dette er den bedste bordskærm på markedet og samtidig er den også en af de billigste på markedet, da den er produceret i Litauen. Det geniale i denne skærm, udover støj reduktionen, er at du selv kan bestemme hvor  højt den skal sidde på dit bord. Normalt har  bordskærme en bestemt højde, men Modus skærmene har holdere med en klemmefunktion der gør at skærmen kan justeres i højden. Nogle vil gerne have placeret skærmen så lavt som muligt så den dækker under bordet, mens andre vil gerne have den så højt som muligt så skærmen dækker for personen overfor – der er frit valg. Dette gør at alle på kontoret kan få det som man vil have det og det er derfor slut med kompromiser.

Holderne  fås med 3 forskellige farver  – hvid, sort og lys grå – skriv i notat feltet , hvilket farve du ønsker.

Skærmvæggen r 74 cm høje  fås i 4 forskellige bredder 120 cm, 140 cm, 160 cm og 180 cm, så den kan passe til din bordplade str.

Skærmvæggen fås i 2 forskellige stoftyper 32 forskellige farver og i bredden 120, 140, 160 og 180 cm.

Berta stof: 100 % polyester – billigst – 10 farver

Valito stof: 88% uld, 12% polyester – lidt dyrere pga uld – 21 farver

Du kan, som en af de eneste bordskærme på markedet, have forskellige farver på inder- og ydersiden af skærmen. Så design din skærm som du ønsker :)  Hvis du ønsker dette så giv os et kald på 88 82 70 05 så finder vi en løsning :)

Leveringstiden er ca. 4 uger på skærmvæggene. Der er 5 års garanti på bordskærmen.

 

Yderligere information

Vægt14 kg
Størrelse

, , ,

Stofvalg

,

Farve

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Modus justerbar Skrivebordskærm – 74 cm høj.”