fbpx
Søg
Close this search box.

Cart

Ingen varer i kurven.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 5075kr.
Spar: 25.62%
3775kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Vær opmærksom på om din reol skal være højre eller venstre vendt – hvis du er i tvivl så ring til os.Du kan vælge mellem 80 og 90 cm dyb, hvilket afhænger af din bordpladedybde.Du kan vælge mellem disse farver:   Vælg grebsfarve og skriv det i notatfeltet ved kassen   

Beskrivelse

Jive – Maxi Tower – 5 rum

Jive – Maxi Tower – 5 rum er et reol system der sparer plads og gør det nemt at finde de arbejdsredskaber du bruger i dagligdagen – de er altid lige ved hånden. Maxi Tover kan også bruges som afskærmning for kollegaen. Du kan vælge om reolen skal være højre eller venstre vendt således at du kan bruge den på hver side af dit skrivebord samt om den skal være 80 eller 90 cm dyb således at den passer i forhold til din bordplade.

En genial reol ide!

Overfladen er i laminat og finer.

Finer: 

Finer betyder, at pladen har et tyndt lag træ 0,5-0,7 mm på toppen af en spån- eller MDF-plade og efterfølgende er lakeret. Fås i farverne birk og bøg

Laminat: 

Laminat giver en meget robust og rengørings venlig plast overflade. Overfladen tåler næsten alt og er meget slidstærk. Fås i farverne hvid, antracit (mørk grå) og sort.

Til reolerne kan du naturligvis tilkøbe en lang række tilbehør – hængemappe skuffer, pennebakke og skuffeindsats med 3 skuffer. Hvis du gerne vil have din reol konfigureret på en speciel måde, så giv os et kald på 88 82 70 05 og vi finder den bedste løsning for dig.

Størrelse:
Bredde – 39,8 cm
Højde – 115,3 cm
Dybde – 80 eller 90 cm

Yderligere information

Vægt100 kg
Farve

, , , ,

Dybde

,

Kategori

Højre / venstre vendt

Højre vendt, Venstre vendt

Du kunne også være interesseret i...