fbpx
Søg
Close this search box.

Cart

Ingen varer i kurven.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 2209kr.
Spar: 8.33%
2025kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Jive – 2*4 rums reol

Du kan vælge mellem disse farver:  Og om din reol skal være 35 cm eller 42 cm dyb. Husk også at vælge om reolen skal have sokkel eller hjul. BEMÆRK at det kun er 42 cm reolen der kan vælges med hjul!Heldigvis er der kun ca 3 ugers leveringstid på reoler :)

Beskrivelse

Jive – 2*4 rums reol

Jive – 2*4 rums reol er en Dansk produceret reol  i super kvalitet. Mellemvæggen giver en mere stabil reol og A4 mapperne vælter ikke så nemt. Du kan få den på Sokkel, vægmontering eller på Hjul.

Overfladen er i laminat og finer.

Finer: 

Finer betyder, at pladen har et tyndt lag træ 0,5-0,7 mm på toppen af en spån- eller MDF-plade og efterfølgende er lakeret. Fås i farverne birk og bøg

Laminat: 

Laminat giver en meget robust og rengørings venlig plast overflade. Overfladen tåler næsten alt og er meget slidstærk. Fås i farverne hvid, antracit (mørk grå) og sort.

Til reolerne kan du naturligvis tilkøbe en lang række tilbehør – døre (med eller uden lås), hængemappe skuffer, post sorteringsindsats og skuffeindsats med 1,2 eller 3 skuffer. Hvis du gerne vil have din reol konfigureret på en speciel måde, så giv os et kald på 88 82 70 05 og vi finder den bedste løsning for dig.

Størrelse:
Bredde – 78 cm
Højde – 151 cm
Dybde – 35 – 42 cm

Yderligere information

Vægt20 kg
Farve

, , , ,

Dybde

,

Reol type

,