Cart

Ingen varer i kurven.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 11170kr.
Spar: 25.02%
8375kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Switch Media mødebord – 8 personer – 250 cm.

Fumac tegning - Switch Media mødebord 8 personerDer er kun ca. 3 ugers leveringstid på dette bord – Dette bord har 2 pladerStel i krom, alu, hvid, sort samt et mix af disse – ring på 88 82 70 05 for hjælp til dette.Bordplade farver:
Ryd

Beskrivelse

Switch Media mødebord – 8 personer – 250 cm.

Switch Media mødebord – 8 personer – 250 cm.  Et super flot og genialt vingeformet mødebord, der gør at alle kan se tv skærmen når de sidder ind til bordet. Perfekt til mødelokaler hvor der bruges AV udstyr. Hvis du gerne vil have kabelgennemføringer i bordpladen ringer du bare så fikser vi det – ring på 88 82 70 05.

Stel i krom, alu, hvid, sort samt et mix af disse – ring på 88 82 70 05 for hjælp til dette.

Bordpladen måler 250*105/147 cm – passer til 8 personer.

Runde ben med diameter 70 mm.

Stellet kan fås i krom, sort, hvid og grå og du kan  også mixe de forskellige farve på dit stel.  Hvis du ønsker at mixe farverne på ben og fod så giv os et kald og vi finder en løsning )

Linoleum bordplade: Dette er en super lækker bordplade med en blød overflade, der altid er rar at røre ved. Den giver ingen genskær fra lys. Ulempen ved en linoleumsbordplade er at den tåler ikke skrappe rengøringsmidler. Endelig er en linoleumsplade ikke så stærk som en laminat plade.

Laminat bordplade: Laminat er en plast overflade, der gør dem både elegant og meget slidstærk. Kan rengøres med alle rengøringsmidler. Ulempen med en laminatplade er, at den giver noget genskær fra lys og at på de mørke plader (sort og antracit) vil du kunne opleve finger fedtpletter. Disse kan fjernes med vores laminatrens.

Nano laminat bordplade: Nano Laminat er en nyudviklet overflade. Overfladen er super elegant – Vi mener, at dette er klart den lækreste bordplade på markedet! Pladen er mat, så du undgår at den reflekterer lys og endelig er den afvisende over for fedtpletter som er  laminatens store udfordring. Kan rengøres med alle rengøringsmidler.

Finer bordplade: En finerplade har en lakeret overflade der giver en elegant finish hvor du kan se træstrukturen. Dette giver et minimalt genskær fra lamper og pladen kan rengøres med alle rengøringsmidler

Vi kan desværre ikke have alle muligheder med her – det ville gøre det næsten umuligt at overskue – så hvis der et specielt bord du ønsker og vi ikke har det på hjemmesiden, så ring til os på 88 82 70 05 – vi kan svare på næsten alle spørgsmålt :).

Normalt er der ca 3-4 ugers leveringstid på dette bord.

Yderligere information

Vægt55 kg
Størrelse260 × 150 × 30 cm
Mærke

Størrelse

Stel farve

, , ,

Bordplade

, , , , , , , , ,