fbpx
Søg
Close this search box.

Cart

Ingen varer i kurven.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 3160kr.
Spar: 60.44%
1250kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Lyddæmpende skyer – sol – måne – stjerner

Lyddæmpende skyer – sol – måne – stjerner plader er lavet af specielt lyddæmpende skum, der opfylder de krav, brandtilsyn og andre myndigheder stiller til institutionen. Lyd-panelerne er udviklet med nyeste viden og teknologi derfor er skummet ekstremt lyddæmpende og det ,at de hænger frit i rummet, fri af væggene er den bedst tænkelige placering.Bemærk at skyerne er i en 3-pak mens sol, måne og stjerne købes stykvis 

Beskrivelse

Lyddæmpende skyer – sol – måne – stjerner

Lyddæmpende skyer – sol – måne – stjerner plader er lavet af specielt lyddæmpende skum, der opfylder de krav, brandtilsyn og andre myndigheder stiller til institutionen. Lyd-panelerne er udviklet med nyeste viden og teknologi derfor er skummet ekstremt lyddæmpende og det ,at de hænger frit i rummet, fri af væggene er den bedst tænkelige placering. Pladerne hænges ned fra loftet i de medfølgende ophæng. Deres mission er at dæmpe efterklangen i rummet, så det talte ord stå klarere, og man derved oplever en bedre mulighed for koncentration, og at hele rummet opleves mere balanceret.

Hvor meget Lyddæmpning , der skal til er altid svært at bedømme, da der er så mange forhold der spiller ind , fx hvor mange mennesker der er, ligeledes om der er garderobe i rummet , hvor mange vinduer, hvilke typer overflader på møblerne etc.

Hvor mange ”Lyddæmpende skyer” ?
En ide er , at tage Rummets gulvareal (kvadratmeter) og dividere dette tal med 3 , så får du et tal der angiver antal skyer. Fx ét rum på 75 kvm. vil prøve med 25 stk. blandede skyer. Effekten kommer allerede fra den første sky man sætter op, men hvornår det opleves som optimalt er individuelt. Når du fornemmer effekten , er det et
stort plus for de personer der befinder sig i lokalet.

Hver sky måler omtrent 60 x 90 cm og er 5,5 cm tykke. Hver sky har medfølgende ophængs system til skyen, så er den klar til at hænge på en krog.

Skyerne mm er testet mod sundhedsskadelige stoffer via Oeko-Tex Standard 100 certificering. Dette er en produktcertificering, som stiller krav til indhold af kemiske stoffer, der er – eller mistænkes for at kunne være – skadelige for vores helbred. OEKO-TEX® er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler og kendes på mærket ‘Tiltro til tekstiler’.

Lyddæmpende skyer, sol, måne, stjerner

Yderligere information

Vægt25 kg
Design

Blå skyer, Hvide skyer, Måne, Sol, Stjerne