fbpx
Search
Close this search box.

Cart

No products in the cart.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 7525kr.
Spar: 23.26%
5775kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Twist & Sit Soft – høj lounge stol med fodkryds

eraStolen er her i 24 forskellige farver. Fuldpolstret i Berta stof eller Era stof – klik på dropdown menuerne for at se stolen i de forskellige farver. Sort stel er standard, men hvis du hellere vil have stellet i poleret stål og eller andre farver så giv os et kald på 88 82 70 05 – Se mere forneden 

Description

Twist & Sit Soft – høj lounge stol med fodkryds

Twist & Sit Soft – høj lounge stol med fodkryds er en akustisk lounge stol med fantastisk komfort. Stolen er velegnet til at læse, tale telefon i hvis man vil have lidt ro omkring sig. Siderne gør at man bliver “pakket ind” og det akustiske materiale som stolen er opbygget af gør at lyd og støj bliver holdt ude. Fås i 24 forskellige farver. Fuldpolstret i Berta stof eller Era stof. Berta stoffet er en smule grovere i sit udtryk end Era stoffet.

Stolen har et gaslift der gør at man kan indstille sædehøjde fra 42-55 cm

Her på hjemmesiden er stolen i en farve. Vi kan lave stolen i to farver – inder- og yder farve. Stellet er i sort stål som standard, men vi kan også lave stolen med poleret aluminium stel. Hvis du ønsker en to farvet stol og/eller med poleret aluminium stel, andre stoffer eller læder så giv os et kald på 88 82 70 05 og vi finder en løsning til dig. Vi kan stort set lave den stol du ønsker.

Berta stof – 100% polyester. Slidstyrke: 100.000 Martindale (Dette betyder at du populært sagt kan sætte dig 100.000 gange i stolen før stoffet er slidt igennem).

Era stof – 100% polyester. Slidstyrke: 100.000 Martindale

Højde: 132-145 cm, siddehøjde: 42-55 cm, bredde: 87,5 cm, dybde 87,5 cm

Leveringstid ca 4 uger

Additional information

Weight40 kg
Farve

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Twist & Sit Soft – høj lounge stol med fodkryds”