Cart

Ingen varer i kurven.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 4325kr.
Spar: 17.92%
3550kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Conference line sofa – mellemhøj

Conference line sofa findes i 3 størrelser (1, 2 eller 3 personer) og i grå eller mørkegrå yderfarve og 14 forskellige farver indvendigt, så du kan designe din sofa som du gerne vil have den – brug dropdown menuerne for at finde din sofa.Bemærk at vi ikke har denne sofa på lager – forvent ca. 4 ugers leveringstid på sofaen.
Ryd

Beskrivelse

Conference line sofa – mellemhøj

Conference line sofa – mellemhøj er en fantastisk sofa der skaber et privat rum i sig selv. Den mellemhøje ryg på sofaen skaber en ny dimension og giver sofaen en helt unik udformning. Sofaen kan stå alene eller sammen med andre sofaer i serien og du kan opbygge et helt specielt område. Dette skyldes den mellemhøje ryg der skærmer af for lyd og lys.  Serien findes i tre forskellige højder og som 1, 2 eller 3 personers sofa.

Conference line sofa findes grå eller mørkegrå yderfarve og 14 forskellige farver indvendigt, så du kan designe din sofa som du gerne vil have den. Stoffet Azure er super stærkt og smuds afvisende. 65 % polyester og 35 rayon bomuld. Slidstyrken på stoffet er målt til 200.000 martindale, hvilket populært vil sige at du kan sætte dig 200.000 gange uden at du slider hul i stoffet.

Sofaen findes i standard mål – men hvis disse mål ikke passer dig helt kan vi lave den i de ål du ønsker, mod et lille ekstra gebyr. Ring for mere information om dette :).

Dette er den eneste høje sofa i Danmark hvor du har 28 forskellige farvekombinationer og hvor du selv kan bestemme størrelsen!

Standard mål:

Længde: 80 cm – 150 cm – 220 cm

Højde: 96 cm

Dybde:  64 cm

Yderligere information

VægtN/A
Bredde

, ,

Udvendig Farve

Mørkegrå, Grå

Farve

, , , , , , , , , , , , ,