fbpx
Søg
Close this search box.

Cart

Ingen varer i kurven.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 640kr.
Spar: 25.78%
475kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Octavia Skrivebordslampe

Octavia Skrivebordslampe udgår – vi hat 2 hvide lamper tilbage

Beskrivelse

Octavia Skrivebordslampe

Octavia Skrivebordslampe er en elegant skrivebordslampe i Hvid og Krom. Dette er ikke uden grund vores mest populære lampe. Du får en super elegant lampe uden at den koster en formue.

Har en stabil fod i krom, der sikrer, at skrivebordslampen ikke vælter.

Giver et symmetrisk lys, der sikrer at du har lys, der hvor du gerne vil have det.

Husk at købe en LED pærer til lampen – E27 fatning

LED pærer bruger op til 90% mindre strøm, genererer mindre varme og bevare vores miljø i høj grad af den højere levetid. Med en gennemsnitlig levetid på 25.000 timer, hvilket svarer til omkring 25 år i normal drift, vil du have en vedligeholdelses fri pære de næste mange år. I længden er en LED pære derfor langt billigere :)

Succesen af LED’erne er næppe overraskende og sætter klare pejlemærker for vores fremtid. Sammenlignet med traditionel belysning er LED dioder ekstremt energieffektive og efterlader et meget lille miljømæssig aftryk i form af CO2-emissioner. De er ikke kun billigere at køre, men også i vedligeholdelse på grund af den ekstremt lange levetid. Dette eliminerer dyre vedligeholdelses- og driftsomkostninger. Med en gennemsnitlig levetid på 50.000 timer, hvilket svarer til omkring 50 år i normal drift, vil du have en vedligeholdelsesfri lampe næsten hele livet.

Energiklasse A++

Yderligere information

Vægt5 kg
Farve

,