fbpx

Cart

Ingen varer i kurven.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 1495kr.
Spar: 28.09%
1075kr. (1344kr. inkl. moms)

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

På lager

Beskrivelse

Tokyo Skrivebordslampe sort – LED

Tokyo Skrivebordslampe sort – LED er en enkel skrivebordslampe i sort med guldfarvet reflektor på indersiden af skærmen, som giver et behageligt varmt arbejdslys. Flot design med rå detaljer. Tokyo har en 3-ledet arm, et drejbart lampehovede og touchdimmer i tre trin på lampehovedets overside. En lampe som passer såvel på kontor som på hoteller og i lignende miljøer.

Lysdioderne holder 40 – 50.000 timer

Effekt / lyskilde: 6W LED
Farvetemperatur: 3000 K
Farvegengivelse: Ra 94.7
Belysningsstyrke ved 40 cm: 1 180 Lux
Farve: Sort med rå detaljer.
Mål: Bordsfod: Ø 180 mm armlængde: 400 + 300 mm, lampehoved: Ø 90 mm x H 82 mm
Øvrigt: 3-trin touchdimmer på lampehovedets overside.

2 års fuld garanti på lampen

LED lysdioder bruger op til 90% mindre strøm, genererer mindre varme og bevarer vores miljø i høj grad af den højere levetid. Det er på grund af de små lysdioder at man kan formgive det meget lille og kompakte design.

Succesen af LED’erne er næppe overraskende og sætter klare pejlemærker for vores fremtid. Sammenlignet med traditionel belysning er LED dioder ekstremt energieffektive og efterlader et meget lille miljømæssig aftryk i form af CO2-emissioner. De er ikke kun billigere at køre, men også i vedligeholdelse på grund af den ekstremt lange levetid. Dette eliminerer dyre vedligeholdelses- og driftsomkostninger. Med en gennemsnitlig levetid på 50.000 timer, hvilket svarer til omkring 50 år i normal drift, vil du have en vedligeholdelsesfri lampe næsten hele livet.

Energiklasse A++

Yderligere information

Vægt5 kg
Farve