Cart

Ingen varer i kurven.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 1266kr.
Spar: 42.73%
725kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Sort, Grå metal eller Rust farvet og 38 eller 47 cm i diameter

Ryd

Beskrivelse

Jesper pendel

Jesper pendel er en industri pendel til at hænge fra loftet. Giver et råt look. Sort, Grå metal eller Rust og glas skærm.

Pendlen er 380 eller 470 mm i diameter. Inkl. kæde er lampen 1330 eller 1440 cm høj. Fatning E27 – max 60 watt pærer

Husk at købe en LED pærer til lampen

LED pærer bruger op til 90% mindre strøm, genererer mindre varme og bevare vores miljø i høj grad af den højere levetid. Med en gennemsnitlig levetid på 25.000 timer, hvilket svarer til omkring 25 år i normal drift, vil du have en vedligeholdelsesfri pære de næste mange år. I længden er en LED pære derfor langt billigere :)

Succesen af LED’erne er næppe overraskende og sætter klare pejlemærker for vores fremtid. Sammenlignet med traditionel belysning er LED dioder ekstremt energieffektive og efterlader et meget lille miljømæssig aftryk i form af CO2-emissioner. De er ikke kun billigere at køre, men også i vedligeholdelse på grund af den ekstremt lange levetid. Dette eliminerer dyre vedligeholdelses- og driftsomkostninger. Med en gennemsnitlig levetid på 50.000 timer, hvilket svarer til omkring 50 år i normal drift, vil du have en vedligeholdelsesfri lampe næsten hele livet.

Energiklasse A++

Yderligere information

Vægt10 kg
Farve

, ,

Lampe str.

38 cm, 47 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jesper pendel”

Du kunne også være interesseret i...