Cart

Ingen varer i kurven.

Ingen produkter i kurven

385kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Du kan vælge mellem sort og hvid samt kort eller lang model.

Ryd

Beskrivelse

Space væglampe

Space væglampe – kort eller lang er en enkel lille væglampe i metal.  Perfekt ved en sofa, i en gang eller som generel lounge belysning

længde 40 cm eller 60 cm. Diameter 14 cm

Fås i sort og hvid

Husk at købe en LED pærer til lampen – E27

LED pærer bruger op til 90% mindre strøm, genererer mindre varme og bevare vores miljø i høj grad af den højere levetid. Med en gennemsnitlig levetid på 25.000 timer, hvilket svarer til omkring 25 år i normal drift, vil du have en vedligeholdelsesfri pære de næste mange år. I længden er en LED pære derfor langt billigere :)

Succesen af LED’erne er næppe overraskende og sætter klare pejlemærker for vores fremtid. Sammenlignet med traditionel belysning er LED dioder ekstremt energieffektive og efterlader et meget lille miljømæssig aftryk i form af CO2-emissioner. De er ikke kun billigere at køre, men også i vedligeholdelse på grund af den ekstremt lange levetid. Dette eliminerer dyre vedligeholdelses- og driftsomkostninger. Med en gennemsnitlig levetid på 50.000 timer, hvilket svarer til omkring 50 år i normal drift, vil du have en vedligeholdelsesfri lampe næsten hele livet.

Energiklasse A++

Yderligere information

Vægt3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Space væglampe”