Cart

Ingen varer i kurven.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 1099kr.
Spar: 27.3%
799kr. (999kr. inkl. moms)

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Bestillingsvare– ring til os

Beskrivelse

Marvic Standerlampe

Marvic Standerlampe er en elegant standerlampe i sort metal og hvid inderskærm. Det som gør Marvic lampen lidt speciel er dens store skærm, hvilket giver den et mere industrielt look.

  • Gulvlampe, Standerlampe
  • Højde 155 cm
  • Diameter 30,5 cm
  • Fatning E27
  • Max 60 Watt

Husk at købe en LED pærer til lampen

LED pærer bruger op til 90% mindre strøm, genererer mindre varme og bevare vores miljø i høj grad af den højere levetid. Med en gennemsnitlig levetid på 25.000 timer, hvilket svarer til omkring 25 år i normal drift, vil du have en vedligeholdelsesfri pære de næste mange år. I længden er en LED pære derfor langt billigere :)

Succesen af LED’erne er næppe overraskende og sætter klare pejlemærker for vores fremtid. Sammenlignet med traditionel belysning er LED dioder ekstremt energieffektive og efterlader et meget lille miljømæssig aftryk i form af CO2-emissioner. De er ikke kun billigere at køre, men også i vedligeholdelse på grund af den ekstremt lange levetid. Dette eliminerer dyre vedligeholdelses- og driftsomkostninger. Med en gennemsnitlig levetid på 50.000 timer, hvilket svarer til omkring 50 år i normal drift, vil du have en vedligeholdelsesfri lampe næsten hele livet.

Energiklasse A++

Yderligere information

Vægt8 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Marvic Standerlampe”