fbpx

Cart

No products in the cart.

Ingen produkter i kurven

300kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Lille lampe, passer fint til det lille skrivebord – forvent ca 10 dages leveringstid.

Description

Swivel Skrivebordslampe

Swivel Skrivebordslampe er en sjov nytænkning af skrivebordslampen. Stativet er i træ. Foden gør lampen stabil uden at den fylder meget.

Højde 515 mm – skærm 160 mm i diameter. Passer fint til det lille skrivebord – Fås i sort, hvid, grøn og lyserød

Husk at købe en LED pærer til lampen – E27 – max 30W

LED pærer bruger op til 90% mindre strøm, genererer mindre varme og bevare vores miljø i høj grad af den højere levetid. Med en gennemsnitlig levetid på 25.000 timer, hvilket svarer til omkring 25 år i normal drift, vil du have en vedligeholdelsesfri pære de næste mange år. I længden er en LED pære derfor langt billigere :)

Succesen af LED’erne er næppe overraskende og sætter klare pejlemærker for vores fremtid. Sammenlignet med traditionel belysning er LED dioder ekstremt energieffektive og efterlader et meget lille miljømæssig aftryk i form af CO2-emissioner. De er ikke kun billigere at køre, men også i vedligeholdelse på grund af den ekstremt lange levetid. Dette eliminerer dyre vedligeholdelses- og driftsomkostninger. Med en gennemsnitlig levetid på 50.000 timer, hvilket svarer til omkring 50 år i normal drift, vil du have en vedligeholdelsesfri lampe næsten hele livet.

Energiklasse A++

Additional information

Weight4 kg
Farve

, , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Swivel Skrivebordslampe”