fbpx
Søg
Close this search box.

Cart

Ingen varer i kurven.

Ingen produkter i kurven

225kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Lille lampe, passer fint til det lille skrivebord – forvent ca 10 dages leveringstid

Beskrivelse

Henry Skrivebordslampe

Henry Skrivebordslampe er en enkel variation af den klassiske arkitektlampe. Lampen er ikke så stor og passer fint til det lille skrivebord

Højde 500 mm – skærm 155 mm i diameter.

Husk at købe en LED pærer til lampen – E27

LED pærer bruger op til 90% mindre strøm, genererer mindre varme og bevare vores miljø i høj grad af den højere levetid. Med en gennemsnitlig levetid på 25.000 timer, hvilket svarer til omkring 25 år i normal drift, vil du have en vedligeholdelsesfri pære de næste mange år. I længden er en LED pære derfor langt billigere :)

Succesen af LED’erne er næppe overraskende og sætter klare pejlemærker for vores fremtid. Sammenlignet med traditionel belysning er LED dioder ekstremt energieffektive og efterlader et meget lille miljømæssig aftryk i form af CO2-emissioner. De er ikke kun billigere at køre, men også i vedligeholdelse på grund af den ekstremt lange levetid. Dette eliminerer dyre vedligeholdelses- og driftsomkostninger. Med en gennemsnitlig levetid på 50.000 timer, hvilket svarer til omkring 50 år i normal drift, vil du have en vedligeholdelsesfri lampe næsten hele livet.

Energiklasse A++

Yderligere information

Vægt4 kg
Farve

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Henry Skrivebordslampe”