fbpx
Søg
Close this search box.

Cart

Ingen varer i kurven.

Ingen produkter i kurven

700kr. (875kr. inkl. moms)

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Lampen er ikke en lagervare – forvent ca 10 dages leveringstid.

Bestillingsvare– ring til os

Beskrivelse

Drake Skrivebordslampe

Drake Skrivebordslampe er en lidt anderledes skrivebordslampe sort metal og træ fod. Er ikke så stor, så den kan passe til et mindre hjemmekontor skrivebord.

Højde 380 mm – skærm 250 mm i diameter.

Husk at købe en LED pærer til lampen – E27

LED pærer bruger op til 90% mindre strøm, genererer mindre varme og bevare vores miljø i høj grad af den højere levetid. Med en gennemsnitlig levetid på 25.000 timer, hvilket svarer til omkring 25 år i normal drift, vil du have en vedligeholdelsesfri pære de næste mange år. I længden er en LED pære derfor langt billigere :)

Succesen af LED’erne er næppe overraskende og sætter klare pejlemærker for vores fremtid. Sammenlignet med traditionel belysning er LED dioder ekstremt energieffektive og efterlader et meget lille miljømæssig aftryk i form af CO2-emissioner. De er ikke kun billigere at køre, men også i vedligeholdelse på grund af den ekstremt lange levetid. Dette eliminerer dyre vedligeholdelses- og driftsomkostninger. Med en gennemsnitlig levetid på 50.000 timer, hvilket svarer til omkring 50 år i normal drift, vil du have en vedligeholdelsesfri lampe næsten hele livet.

Energiklasse A++

Yderligere information

Vægt4 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Drake Skrivebordslampe”