fbpx
Search
Close this search box.

Cart

No products in the cart.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 3605kr.
Spar: 25.1%
2700kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Basic hævesænkebord – med hvidt stel

Bordplade strLæs om de forskellige bordplader forneden.

Description

Basic hævesænkebord – med hvidt stel

Basic hævesænkebord – med hvidt stel er et elektrisk hævesænkebord der giver meget værdi for pengene. Det er stabilt og uden generende tværstang som mange hævesænkeborde har. Det gør, at man undgår at støde knæet og har fuld bevægelsesfrihed under bordet.

Basic stellet har en motor og kan løfte 80 kg. Elektrisk justerbart 71 – 121 cm. i højden. Standby elforbrug mindre end 0,1 watt (standby er når du ikke bruger hævesænke funktionen)

Firkantede ben og fødder. farve hvid

Bordplader findes i utallige størrelser, overflade typer og farver. Bordplade udformning fås som rektangulære med/uden bue butterfly udskæring og combi plader. Du kan selvfølgelig også vælge kabelgennemføring i pladen – men da vi skal vide hvor du gerne vil have denne skal du ringe til os på 88 82 70 05 og vi vil hjælpe dig til at få den bordplade du gerne vil have.

Decor laminat bordplade: 

Decor laminat bordplades styrke er at den har en meget stærk overflade, der tåler næsten alt. Den er nem at holde ren, da du kan vaske bordpladen af med alle typer rengøringsmidler. En  ulempe er at på de mørke plader (sort og antracit) vil du kunne se fedtfingre på pladen. Dette ses ikke på den hvide plade.

Linoleum bordplade: 

En super lækker bordplade med en blød overflade, der altid er rar at røre ved. Den giver ingen genskær fra skrivebordslampen. Ulempen ved en linoleumsbordplade er at den tåler ikke skrappe rengøringsmidler. Endelig er en linoleumsplade ikke så stærk som en melamin plade. Se også linoleumspleje til linoleums bordplader – klik her

Laminat bordplade: 

Laminatpladen har en pænere og mere elegant overflade. Kan rengøres med alle rengøringsmidler og overfladen er super stærk. Ulempen med en laminatplade er at  den giver noget genskær fra skrivebordslampen. En anden ulempe er at på de mørke plader (sort og antracit) vil du kunne se fedtfingre på pladen. Dette ses ikke på den hvide plade. Se også laminatrens til laminat plader – klik her

AFP Laminat bordplade

AFP Laminat skrivebordsplade er kendetegnet ved en lukket, mat og glat/blød overflade, der samtidig er stærk og holdbar. Bordpladen har en faset (skrå) kant, der får den til at se let og elegant ud. Fordelen ved en AFP (Anti Finger Print) laminatplade er, at den ikke giver refleksion fra skrivebordslampen og at man kan ikke se fedtfingre på pladen. Daglig rengøring udføres med brugsklar Office2go laminat og whiteboardrens. Se vores Office2go laminat og whiteboard nedenfor eller klik HER . Fås pt kun i sort.

Finer bordplade: 

Finerpladen har en lakeret overflade der giver en elegant finish. Dette giver et minimalt genskær fra skrivebordslampen og pladen kan rengøres med alle rengøringsmidler. Ulempen med en finer plade er, at de miljøvenlige lakker man bruger i dag, er “bløde” hvilket gør den modtagelige overfor stød og ridser. Herudover kan finer variere i farve og struktur da finer er rigtigt træ. Dette gør at hvis du sætter 2 borde ved siden af hinanden kan der være en forskel på disse. Hvis du vil undgå dette bør du vælge en laminatplade.

Nano laminat bordplade: 

Nano Laminat  bordpladen er en luksus MDF bordplade med faset (skrå) kanter og nogle helt specielle egenskaber. Pladen har en super lækker overflade, der er blød at røre ved og samtidig helt glat.  Her får du en laminatpladens gode egenskaber og samtidig undgår de dårlige. Fås i sort og hvid. Er dog lidt dyrere end laminatpladen. Bemærk denne plade er ikke på hjemmesiden! hvis du ønsker denne plade på basic steller skal du ringe til os på 88 82 70 05

Vi kan desværre ikke have alle muligheder med her – det ville gøre det næsten umuligt at overskue – så hvis der et specielt bord du ønsker og vi ikke har det på hjemmesiden, så ring til os på 88 82 70 05 og vi kan garanteret løse det :). Normalt er der ca 3 ugers leveringstid på borde vi ikke har på lager.

 

Additional information

Weight55 kg
Dimensions180 × 80 × 30 cm
Mærke

Stel type

Stel farve

Bordplade

, , , , , , , , , , , , , ,

Bordplade form

, , , ,

Størrelse

, , , , , , , , , , , , , , , ,