Ryd

Artemide Tolomeo.

Artemide Tolomeo. Dette er en af verdens mest soglte skrivebordslamper. Dette skyldes det fantastiske italienske design med de enkelte rene linier. produceret siden 1987 og har vist vejen mht design, lysudbytte, bekvemmelighed og æstetik.

Tolomeo lampen er en del af Artemides kollektion af moderne klassikere. Den har vundet mange priser, blandt andet den prestigefyldte Compasso d’Oro Award for bedste design i 1989, HAUS Industriform i 1987 samt af nyere dato Observeur du Design Paris for Micro i 2001 og Designpreis i 2008 for Fluo.

Forvent ca 14 dage levering for denne lampe
Farve: Sort, Hvid eller Alu.
Mål: Bordsfod: Ø 230 mm armlængde: 645 + 780 mm.
Pærer: Passer til E27 pærer

2 års fuld garanti på lampen

  • Husk at købe en LED E27 pærer til lampen

LED pærer bruger op til 90% mindre strøm, genererer mindre varme og bevare vores miljø i høj grad af den højere levetid. Med en gennemsnitlig levetid på 25.000 timer, hvilket svarer til omkring 25 år i normal drift, vil du have en vedligeholdelsesfri pære de næste mange år. I længden er en LED pære derfor langt billigere :)

Succesen af LED’erne er næppe overraskende og sætter klare pejlemærker for vores fremtid. Sammenlignet med traditionel belysning er LED dioder ekstremt energieffektive og efterlader et meget lille miljømæssig aftryk i form af CO2-emissioner. De er ikke kun billigere at køre, men også i vedligeholdelse på grund af den ekstremt lange levetid. Dette eliminerer dyre vedligeholdelses- og driftsomkostninger. Med en gennemsnitlig levetid på 50.000 timer, hvilket svarer til omkring 50 år i normal drift, vil du have en vedligeholdelsesfri lampe næsten hele livet.

Energiklasse A++

Yderligere information

Vægt5 kg
StørrelseN/A
Farve

, ,

Lampe holder

Fod, Klemme, Spyd