Cart

Ingen varer i kurven.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 7850kr.
Spar: 24.84%
5900kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

ECOLABEL

InLine hævesænkebord – ECOLABEL

Dette bord fås kun med en 160*80 cm linoleumplade. Der følger en kabelbakke med i stelfarve.Linoleumsbordpladen  kan fås i 21 farver. Se bordplade farven her til venstre           Hvis der er noget du er i tvivl om så ring til os på 88 82 70 05 
Ryd

Beskrivelse

InLine hævesænkebord – ECOLABEL

InLine hævesænkebord – ECOLABEL er vores super kvalitetsbord, men er certificeret med EU-Miljøbomt (ECOLABEL).

For at få dette miljø certifikat skal vi leve op til en række kriterier :

• En høj andel af træ fra certificeret skovbrug – for at drive en bæredygtig udvikling.
• Minimalt indhold af miljøskadelige stoffer – for at skåne natur og miljø.
• Minimalt indhold af sundhedsskadelige stoffer – bl.a. for at møblerne ikke afgiver skadelige gasser.
• Reduceret udledning af det allergifremkaldende stof formaldehyd fra træplader – kravene er skrappere end lovens, og beskytter de mennesker, der fremstiller møblerne, og dem, der bruger dem.
• En produktgaranti på 5 år – miljøbelastningen er størst ved produktion, og lang holdbarhed bidrager derfor til at begrænse aftrykket på miljøet

Bemærk at kabelbakken er inkluderet i prisen.

Stellet er et meget stabilt elektrisk  stel uden generende tværstang . Derved undgår man at støde knæet og har fuld bevægelsesfrihed.  Kan bære 160 kg. på grund af 2 tyske kvalitets motorer. Elektrisk justerbart 65 – 130 cm.

Stellet har runde ben med diameter 70 mm.

Standby elforbrug mindre end 0,1 watt (standby er når du ikke bruger hævesænke funktionen)

Stel i lys grå (alu), sort og hvidt. Du kan også mixe forskellige farve på dit stel – ring på 88 82 70 05 for hjælp til dette.

Bordplade fås i Ecolabel versionen kun som 160*80 cm. Overfadladen er linoleum, men du kan til gengæld vælge mellen 21 forskeellige farver.  Er du i tvivl  så ring til os – 88 82 70 05 og vi vil hjælpe dig til at få den bordplade du altid har ønsket dig.

Linolem:

Dette er en super lækker bordplade med en blød overflade, der altid er rar at røre ved. En faset kant (skrå) får pladen til at se let og elegant ud. Linoleum giver ingen genskær fra skrivebordslampen. Ulempen er at pladen ikke tåler skrappe rengøringsmidler og derfor skal du bruge en linoleumspleje.

Der er ca. 3 ugers leveringstid på dette bord.

 

Yderligere information

Vægt55 kg
Størrelse160 × 80 × 30 cm
Mærke

Stel type

Stel farve

, ,

Bordplade farve

Antracit, Aquavert, Burgundy, Conifer, Iron, Lys grå, Mauve, Midnight blue, Mørk grå, Mushroom, Olive, Orange blast, Pearl, Pistachio, Powder, Salsa, Sandgrå, Smokey blue, Sort, Spring green, Vapour

Du kunne også være interesseret i...