fbpx
Search
Close this search box.

Cart

No products in the cart.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 3594kr.
Spar: 28.35%
2575kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Switch mødebord – 2 personer – Ø 70 cm

Stellet kan fås i krom, sort, hvid og grå og du kan også mixe de forskellige farver på dit stel.  Hvis du ønsker at mixe farverne på ben og fod så giv os et kald og vi finder en løsning. Hvis du vil se bordet med stole, kan du klikke på billederne forneden.Du kan vælge mellem 2 bordhøjder og du kan læse mere om de forskellige typer plader forneden.
  • 55 cm – sofa/lounge bordhøjde
  • 72 cm – normal bordhøjde
  • 110 cm – Højbord
Og farver:  (klik på billedet for at se farverne bedre)  

Description

Switch mødebord – 2 personer – Ø 70 cm

Switch mødebord – 2 personer – Ø 70 cm . Bordpladen måler 70 cm i diameter.

Rundt ben med diameter 70 mm.

Højde (Inkl plade): 55 – 72 – 110 cm.

Stellet kan fås i krom, sort, hvid og grå og du kan  også mixe de forskellige farve på dit stel.  Hvis du ønsker at mixe farverne på ben og fod så giv os et kald og vi finder en løsning :)

Linoleum bordplade: Dette er en super lækker bordplade med en blød overflade, der altid er rar at røre ved. Den giver ingen genskær fra lys. Ulempen ved en linoleumsbordplade er at den tåler ikke skrappe rengøringsmidler. Endelig er en linoleumsplade ikke så stærk som en laminat plade.

Laminat bordplade: Laminat er en plast overflade, der gør dem både elegant og meget slidstærk. Kan rengøres med alle rengøringsmidler. Ulempen med en laminatplade er, at den giver noget genskær fra lys og at på de mørke plader (sort og antracit) vil du kunne opleve finger fedtpletter. Disse kan fjernes med vores laminatrens.

AFP Laminat bordplade: Denne bordplade er kendetegnet ved en lukket, mat og glat/blød overflade, der samtidig er stærk og holdbar. Bordpladen har en faset (skrå) kant, der får den til at se let og elegant ud. Fordelen ved en AFP (Anti Finger Print) laminatplade er, at den ikke giver refleksion fra skrivebordslampen og at man ikke kan se fedtfingre på pladen. Daglig rengøring udføres med brugsklar Office2go laminat og whiteboardrens. Se vores Office2go laminat og whiteboard nedenfor eller klik HER. Fås i sort eller grafikgrå.

Nano laminat bordplade: Nano Laminat er en nyudviklet overflade. Overfladen er super elegant – Pladen er mat, så du undgår at den reflekterer lys og endelig er den afvisende over for fedtpletter som er laminatpladernes store udfordring. Kan rengøres med alle rengøringsmidler.

Finer bordplade: En finerplade har en lakeret overflade der giver en elegant finish hvor du kan se træstrukturen. Dette giver et minimalt genskær fra lamper og pladen kan rengøres med alle rengøringsmidler

Vi kan desværre ikke have alle muligheder med her – det ville gøre det næsten umuligt at overskue – så hvis der et specielt bord du ønsker og vi ikke har det på hjemmesiden, så ring til os på 88 82 70 05 – vi kan svare på næsten alle spørgsmål :).

Normalt er der ca 3-4 ugers leveringstid på dette bord.

Additional information

Weight45 kg
Dimensions180 × 80 × 30 cm
Mærke

Størrelse

Stel farve

, , ,

Bordplade

, , , , , , , , , , ,

Højde

110 cm, 55 cm, 72 cm