fbpx
Search
Close this search box.

Cart

No products in the cart.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 9031kr.
Spar: 12.25%
7925kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Switch Tøndeformet mødebord – 12-14 personer – 400 cm

Stellet kan fås i krom, sort, hvid og grå og du kan også mixe de forskellige farver på dit stel.  Hvis du ønsker at mixe farverne på ben og fod så giv os et kald og vi finder en løsning. Bordet kommer med 2 plader.Switch Tøndeformet mødebord - 8-10 personer - 280 cm Hvis du vil se bordet med stole, kan du klikke på billederne forneden. Du kan læse mere om de forskellige typer plader forneden.Farver:

Description

Switch Tøndeformet mødebord – 12-14 personer – 400 cm

Switch Tøndeformet mødebord – 12-14 personer – 400 cm . Bordpladen måler 400*110/90 cm

Rundt ben med diameter 90 mm.

Højde (Inkl. plade): 72 cm.

Stellet kan fås i krom, sort, hvid og grå og du kan  også mixe de forskellige farve på dit stel.  Hvis du ønsker at mixe farverne på ben og fod så giv os et kald og vi finder en løsning )

Linoleum bordplade: Dette er en super lækker bordplade med en blød overflade, der altid er rar at røre ved. Den giver ingen genskær fra lys. Ulempen ved en linoleumsbordplade er at den tåler ikke skrappe rengøringsmidler. Endelig er en linoleumsplade ikke så stærk som en laminat plade.

Laminat bordplade: Laminat er en plast overflade, der gør dem både elegant og meget slidstærk. Kan rengøres med alle rengøringsmidler. Ulempen med en laminatplade er, at den giver noget genskær fra lys og at på de mørke plader (sort og antracit) vil du kunne opleve finger fedtpletter. Disse kan fjernes med vores laminatrens.

Nano laminat bordplade: Nano Laminat er en nyudviklet overflade. Overfladen er super elegant – Vi mener, at dette er klart den lækreste bordplade på markedet! Pladen er mat, så du undgår at den reflekterer lys og endelig er den afvisende over for fedtpletter som er  laminatets store udfordring. Kan rengøres med alle rengøringsmidler.

Vi kan desværre ikke have alle muligheder med her – det ville gøre det næsten umuligt at overskue – så hvis der et specielt bord du ønsker og vi ikke har det på hjemmesiden, så ring til os på 88 82 70 05 – vi kan svare på næsten alle spørgsmål :).

Normalt er der ca 3-4 ugers leveringstid på dette bord.

Additional information

Weight60 kg
Dimensions180 × 80 × 30 cm
Mærke

Stel farve

, , ,

Bordplade

, , , , , , , , ,

Højde

72 cm