fbpx
Search
Close this search box.

Cart

No products in the cart.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 5755kr.
Spar: 24.85%
4325kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Square mødebord – 6-8 personer – 220 cm.

Mødebordet passer til 6-8 personer – Her er lidt mere plads end ved 200 cm bordet.Dette bord kommer med 1 plade – tøndeformet- eller rektangulær plade. Prisen for dit valg af bord ses forneden.Hvis du vi se bordet med stole – se til venstre under billedet – ellers klik på drop down menuen for at finde dit bord :)

Description

Square mødebord – 6-8 personer – 220 cm.

Square mødebord – 6-8 personer – 220 cm. Super elegante tøndeformet eller rektangulært Møde / Konferencebord med faset kant, der får bordpladen til at se let ud.  Her får du lidt mere plads end ved 200 cm bordet, så hvis du har eller vælger brede stole er det dette bord du skal vælge.

Tøndeformet bordpladen måler  220*110/90 cm –  Rektangulær bordplade måler 220*110 cm

Firkantede ben 60*60 mm.

Stellet fås i krom, sort, hvid og grå og du kan  også mixe de forskellige farve på dit stel. Bordplader findes i 5 forskellige overfladetyper og  mange farver. Du kan selvfølgelig også vælge kabelgennemføring i pladen – men da vi skal vide hvor du gerne vil have denne skal du ringe til os på 88 82 70 05 og vi vil hjælpe dig til at få det bord du gerne vil have.

Typer af bordplader:

Stellet kan fås i krom, sort, hvid og grå og du kan  også mixe de forskellige farve på dit stel.  Hvis du ønsker at mixe farverne på ben og fod så giv os et kald og vi finder en løsning :)

Linoleum bordplade: Dette er en super lækker bordplade med en blød overflade, der altid er rar at røre ved. Den giver ingen genskær fra lys. Ulempen ved en linoleumsbordplade er at den tåler ikke skrappe rengøringsmidler – du kan finde vores linoleumsrens her . Endelig er en linoleumsplade ikke så stærk som en laminat plade.

Laminat bordplade: Laminat er en plast overflade, der gør dem både elegant og meget slidstærk. Kan rengøres med alle rengøringsmidler. Ulempen med en laminatplade er, at den giver noget genskær fra lys og at på de mørke plader (sort og antracit) vil du kunne opleve finger fedtpletter. Disse kan fjernes med vores laminatrens.

AFP Laminat bordplade: Denne bordplade er kendetegnet ved en lukket, mat og glat/blød overflade, der samtidig er stærk og holdbar. Bordpladen har en faset (skrå) kant, der får den til at se let og elegant ud. Fordelen ved en AFP (Anti Finger Print) laminatplade er, at den ikke giver refleksion fra skrivebordslampen og at man ikke kan se fedtfingre på pladen. Daglig rengøring udføres med brugsklar Office2go laminat og whiteboardrens. Se vores Office2go laminat og whiteboard nedenfor eller klik HER. Fås i sort eller grafikgrå.

Nano laminat bordplade: Nano Laminat er en nyudviklet overflade. Overfladen er super elegant – Pladen er mat, så du undgår at den reflekterer lys og endelig er den afvisende over for fedtpletter som er laminatpladernes store udfordring. Kan rengøres med alle rengøringsmidler.

Finer bordplade: En finerplade har en lakeret overflade der giver en elegant finish hvor du kan se træstrukturen. Dette giver et minimalt genskær fra lamper og pladen kan rengøres med alle rengøringsmidler

Vi kan desværre ikke have alle muligheder med her – det ville gøre det næsten umuligt at overskue – så hvis der et specielt bord du ønsker og vi ikke har det på hjemmesiden, så ring til os på 88 82 70 05 og vi kan garanteret løse det :).

Normalt er der ca 3-4 ugers leveringstid på dette bord.

Additional information

Weight55 kg
Dimensions210 × 120 × 30 cm
Mærke

Stel farve

, , ,

Bordplade form

,

Bordplade

, , , , , , , , , , ,