fbpx
Search
Close this search box.

Cart

No products in the cart.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 11259kr.
Spar: 12.29%
9875kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Square mødebord – 16-18 personer – 480 cm.

Mødebordet passer til 16-18 personer.Dette bord kommer med 3 plader – tøndeformet- eller rektagulær plade. Prisen for dit valg af bord ses forneden. Hvis du vi se bordet med stole – se til venstre under billedet – ellers klik på drop down menuen for at finde dit bord :)Inline mødebord 4 plader

Description

Square mødebord – 16-18 personer – 480 cm.

Square mødebord – 16-18 personer – 480 cm. Super elegante tøndeformet eller rektangulært Møde / Konferencebord med faset kant, der får bordpladen til at se let ud.

Tøndeformet bordpladen måler  480*110/90 cm –  Rektangulær bordplade måler 480*110 cm

Firkantede ben 60*60 mm.

Stellet fås i krom, sort, hvid og grå og du kan  også mixe de forskellige farve på dit stel. Bordplader findes i 4 forskellige overfladetyper og farver. Du kan selvfølgelig også vælge kabelgennemføring i pladen – men da vi skal vide hvor du gerne vil have denne skal du ringe til os på 88 82 70 05 og vi vil hjælpe dig til at få det bord du gerne vil have.

Typer af bordplader:

Linoleum bordplade: Dette er en super lækker bordplade med en blød overflade, der altid er rar at røre ved. Den giver ingen genskær fra lamper. Ulempen ved en linoleumsbordplade er at den tåler ikke skrappe rengøringsmidler. Endelig er en linoleumsplade ikke så stærk som en laminat plade. Linoleum plader renses med linoleumspleje – klik her for at se vores linoleumspleje

Laminat bordplade: Laminatpladen minder om melaminpladen, men har en pænere og mere elegant overflade. Kan rengøres med alle rengøringsmidler og har en meget stærk overflade. Ulempen med en laminatplade er at den giver noget genskær fra en lampe. En anden ulempe er at på de mørke plader (sort og antracit) vil du kunne se fedtfingre på pladen – disse vil du kunne rense af med vores laminatrens – klik her for at se vores laminatrens

AFP Laminat bordplade: Denne bordplade er kendetegnet ved en lukket, mat og glat/blød overflade, der samtidig er stærk og holdbar. Bordpladen har en faset (skrå) kant, der får den til at se let og elegant ud. Fordelen ved en AFP (Anti Finger Print) laminatplade er, at den ikke giver refleksion fra skrivebordslampen og at man ikke kan se fedtfingre på pladen. Daglig rengøring udføres med brugsklar Office2go laminat og whiteboardrens. Se vores laminatrens her. Fås i sort eller grafikgrå.

Nano laminat bordplade: Nano Laminat er en nyudviklet overflade. Overfladen er super elegant – Pladen er mat, så du undgår at den reflekterer lys og endelig er den afvisende over for fedtpletter som er laminatpladernes store udfordring. Kan rengøres med alle rengøringsmidler.

Hvis du vil have en kabelklap og kabelbakke i bordet kan der selvfølgelig lade sig gøre – giv os et kald og vi finder den bedste løsning for dig.

Vi kan desværre ikke have alle muligheder med her – det ville gøre det næsten umuligt at overskue – så hvis der et specielt bord du ønsker og vi ikke har det på hjemmesiden, så ring til os på 88 82 70 05 og vi kan garanteret løse det :).

Normalt er der ca 3-4 ugers leveringstid på dette bord.

Additional information

Weight75 kg
Dimensions210 × 120 × 30 cm
Mærke

Stel farve

, , ,

Bordplade form

,

Bordplade

, , , , , , , , , , ,