fbpx
Search
Close this search box.

Cart

No products in the cart.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 11170kr.
Spar: -38.09%
15425kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Switch Media mødebord – 12 personer – 375 cm.

 Der er kun ca. 3-4 ugers leveringstid på dette bord – Dette bord har 3 pladerStel i krom, alu, hvid, sort samt et mix af disse – ring på 88 82 70 05 for hjælp til dette. Se bordet med stole her forneden.Bordplade farver:

Description

Switch Media mødebord – 12 personer – 375 cm.

Switch Media mødebord – 12 personer – 375 cm.  Et super flot og genialt vingeformet mødebord, der gør at alle kan se tv skærmen når de sidder ind til bordet. Perfekt til mødelokaler hvor der bruges AV udstyr. Hvis du gerne vil have kabelgennemføringer i bordpladen ringer du bare så fikser vi det – ring på 88 82 70 05.

Stel i krom, alu, hvid, sort samt et mix af disse – ring på 88 82 70 05 for hjælp til dette.

Bordpladen måler 375*105/170 cm – passer til 12 personer.

Runde ben med diameter 70 mm.

Stellet kan fås i krom, sort, hvid og grå og du kan  også mixe de forskellige farve på dit stel.  Hvis du ønsker at mixe farverne på ben og fod så giv os et kald og vi finder en løsning )

Linoleum bordplade: Dette er en super lækker bordplade med en blød overflade, der altid er rar at røre ved. Den giver ingen genskær fra lys. Ulempen ved en linoleumsbordplade er at den tåler ikke skrappe rengøringsmidler – du kan finde vores linoleumsrens her . Endelig er en linoleumsplade ikke så stærk som en laminat plade.

Laminat bordplade: Laminat er en plast overflade, der gør dem både elegant og meget slidstærk. Kan rengøres med alle rengøringsmidler. Ulempen med en laminatplade er, at den giver noget genskær fra lys og at på de mørke plader (sort og antracit) vil du kunne opleve finger fedtpletter. Disse kan fjernes med vores laminatrens.

AFP Laminat bordplade: Denne bordplade er kendetegnet ved en lukket, mat og glat/blød overflade, der samtidig er stærk og holdbar. Bordpladen har en faset (skrå) kant, der får den til at se let og elegant ud. Fordelen ved en AFP (Anti Finger Print) laminatplade er, at den ikke giver refleksion fra skrivebordslampen og at man ikke kan se fedtfingre på pladen. Daglig rengøring udføres med brugsklar Office2go laminat og whiteboardrens. Se vores laminatrens her. Fås i sort eller grafikgrå.

Nano laminat bordplade: Nano Laminat er en nyudviklet overflade. Overfladen er super elegant – Pladen er mat, så du undgår at den reflekterer lys og endelig er den afvisende over for fedtpletter som er laminatpladernes store udfordring. Kan rengøres med alle rengøringsmidler.

Vi kan desværre ikke have alle muligheder med her – det ville gøre det næsten umuligt at overskue – så hvis der et specielt bord du ønsker og vi ikke har det på hjemmesiden, så ring til os på 88 82 70 05 – vi kan svare på næsten alle spørgsmål :).

Normalt er der ca 3-4 ugers leveringstid på dette bord.

Additional information

Weight55 kg
Dimensions260 × 150 × 30 cm
Mærke

Størrelse

Stel farve

, , ,

Bordplade

, , , , , , , , , , ,