fbpx
Search
Close this search box.

Cart

No products in the cart.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 4958kr.
Spar: 12.26%
4350kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Inline Media mødebord – 6 personer – 200 cm.

  Dette bord har 1 plade – Prisen for dit valg af bord ses forneden. Hvis du vil se bordet med stole, kan du klikke på billederne til venstre.Stel i krom, alu, hvid, sort samt et mix af disse – ring på 88 82 70 05 for hjælp til dette. Bordplade farver:

Description

Inline Media mødebord – 6 personer – 200 cm.

Inline Media mødebord – 6 personer – 200 cm. Et super flot og genialt vingeformet mødebord, der gør at alle kan se skærmen når de sidder ind til bordet. Perfekt til mødelokaler hvor der bruges AV udstyr. Her får du lidt mere plads end ved 180 cm bordet, så hvis du har eller vælger brede stole er det dette bord du skal vælge. Hvis du gerne vil have kabelgennemføringer i bordpladen så ring til os på 88 82 70 05

Bordpladen måler  200*120/80 cm – passer til 6 personer.

Runde ben 70 mm.

Stellet fås i krom, sort, hvid og grå og du kan  også mixe de forskellige farve på dit stel. Bordplader findes i 4 forskellige overfladertyper og farver. Du kan selvfølgelig også vælge kabelgennemføring i pladen – men da vi skal vide hvor du gerne vil have denne skal du ringe til os på 88 82 70 05 og vi vil hjælpe dig til at få det bord du gerne vil have.

Typer af bordplader:

Finer: Finerplader har en lakeret overflade, der giver en elegant finish. Dette giver minimalt genskær fra skrivebordslampen og kan rengøres med alle rengøringsmidler. Ulempen med en finer er, at nutidens miljøvenlige lakker, er “bløde” og mere modtagelige overfor stød og ridser. Pladen har en faset kant (skrå), der får pladen til at se let og elegant ud.

Linoleum bordplade: Dette er en super lækker bordplade med en blød overflade, der altid er rar at røre ved. Den giver ingen genskær fra lamper. Ulempen ved en linoleumsbordplade er at den tåler ikke skrappe rengøringsmidler. Endelig er en linoleumsplade ikke så stærk som en laminat plade. Linoleum plader renses med linoleumspleje – klik her for at se vores linoleumspleje

Laminat bordplade: Laminatpladen minder om melaminpladen, men har en pænere og mere elegant overflade. Kan rengøres med alle rengøringsmidler og har en meget stærk overflade. Ulempen med en laminatplade er at den giver noget genskær fra en lampe. En anden ulempe er at på de mørke plader (sort og antracit) vil du kunne se fedtfingre på pladen – disse vil du kunne rense af med vores laminatrens – klik her for at se denne

Nano laminat: Nano Laminat er en nyudviklet overflade. Overfladen er super elegant – Vi mener, at dette er klart den lækreste bordplade på markedet! Pladen er mat, så du undgår at den reflekterer lys og endelig er den afvisende over for fedtpletter som er  laminat store udfordring.

Hvis du vil have en kabelklap og kabelbakke i bordet kan der selvfølgelig lade sig gøre – giv os et kald og vi finder den bedste løsning for dig.

Vi kan desværre ikke have alle muligheder med her – det ville gøre det næsten umuligt at overskue – så hvis der et specielt bord du ønsker og vi ikke har det på hjemmesiden, så ring til os på 88 82 70 05 og vi kan garanteret løse det :).

Normalt er der ca 3-4 ugers leveringstid på dette bord.

Additional information

Weight45 kg
Dimensions210 × 120 × 30 cm
Mærke

Stel farve

, , ,

Bordplade

, , , , , , , , ,