fbpx
Search
Close this search box.

Cart

No products in the cart.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 4785kr.
Spar: 33.65%
3175kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Nova Højbord – trapez ben i træ

Læs mere om stellet og de forskellige typer af plader forneden :) Hvis der er noget du er i tvivl om så ring til os på 88 82 70 05 –    se prisen på bordet forneden.  Download samlevejledning her Nova træ samlevejledning

Description

Nova Højbord – trapez ben i træ

Nova Højbord – trapez ben i træ er et super fint højbord i et lidt anderledes design. Stellet har 45 mm træben  i 2 farver – Ask og Sortbejdset ask. Under benene er der plast fødder der kan højde justeres 10 mm således at du kan tage høje for ujævnhederne i gulvet. Bordet kommer med tværsarg der sikrer at bordpladen ikke buer og gør bordet meget stabilt.

Fås med en bordplade fra 120 cm til 180 cm i bredden og 70 cm i dybden, så det passer hvis du ikke har så meget plads.

Bordpladen er enten i 25 mm decor laminat med ABS (plast) kanter der gør at kanten ikke tager skade hvis du rammer den eller i 26 mm Nano laminat med halv fasede kanter der får pladen til at se lettere ud.

Du kan vælge mellem 8 forskellige farver i laminat og 3 farver i Nano laminat

Laminat bordplade: 

Laminat bordplades styrke er at den har en meget stærk overflade, der tåler næsten alt. Den er nem at holde ren, da du kan vaske bordpladen af med alle typer rengøringsmidler. En ulempe er at på de mørke plader vil du kunne se fedtfingre på pladen. Dette ses ikke på de lyse plader. Vælg mellem hvid, eg, lystned eg, lys grå, grå træ, lys ask, cubanit grå og valnød. Kanter og hjørner er lige.

Nano Laminat bordplade

Nano Laminat er en luksus MDF bordplade med nogle helt specielle egenskaber takket være nanoteknologien. Nano laminat indeholder mikroskopiske nanopartikler, som effektivt lukker overfladen på bordplader. Det gør bordpladen ekstra modstandsdygtig overfor ridser, slitage og ’fedtfingre’, som kan være et særligt problem på sorte overflader. Nanolaminat har en lav lysreflektionsgrad grundet den matte overflade, som både er blød at røre ved og samtidig helt glat. Vi mener, at dette klart er den lækreste bordplade på markedet! Her får du en laminatpladens gode egenskaber og samtidig undgår du ulemperne. Nanolaminat bordpladen er til dig, der gerne vil give lidt ekstra for at få den flotteste bordplade på markedet. Vælg mellem hvid, grå eller sort. Fasede kanter og runde hjørner.

Er du i tvivl så ring til os på 88 82 70 05 og vi finder en løsning til dig

 

Additional information

Weight50 kg
Dimensions180 × 80 × 30 cm
Mærke

Stel farve

,

Størrelse

, , ,

Bordplade farve

Cubanit grå laminat, Eg laminat, Grå Nano laminat, Grå træ laminat, Hvid laminat, Hvid Nano Laminat, Lys ask laminat, Lys grå laminat, Lystned Eg laminat, Sort Nano laminat, Valnød laminat