fbpx

Cart

No products in the cart.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 4171kr.
Spar: 37.66%
2600kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Smart Hævesænke stel

Smart Hævesænke stel er et meget stabilt stel uden generende tværstang som mange billige stel har. Det gør, at man undgår at støde knæet og har fuld bevægelsesfrihed. Kontrolenheden har LED display og 4 faste højde indstillinger. 3 led stel er elektrisk justerbart 65 – 130 cm. Passer til alle personer. 3 farver – Sort. Hvid og Alu.Se forneden hvor nemt det er at samle dette stel :) 

Description

Smart Hævesænke stel

Smart Hævesænke stel er et meget stabilt stel uden generende tværstang som mange billige stel har. Det gør, at man undgår at støde knæet og har fuld bevægelsesfrihed.

Stellet er fleksibelt og kan indstilles til 120 – 200 cm bordplader. Det elektriske hævesænke stel kan bære 120 kg. på grund af 2 kvalitets motorer, der stort set er lydløse når bordet kører op og ned. Kontrolenheden har LED display og 4 faste højde indstillinger.

  • 3 led stel er elektrisk justerbart 65 – 130 cm. Passer til alle personer.

Firkantede ben 50*80 mm.

Det elektriske hævesænke stel har et standby elforbrug mindre end 0,1 watt (standby er når du ikke bruger hævesænke funktionen) og er dermed særdeles miljøvenligt.

Stel fås i alu, hvid og sort – ring på 88 82 70 05 hvis du har spørgsmål

En stor fordel ved dette stel er at det er super nemt at samle – vi har vedlagt en samlevejledningsfilm her se forneden – Det tager max 20 min :)

Additional information

Weight30 kg
Dimensions180 × 80 × 30 cm
Stel farve

, ,