fbpx

Cart

No products in the cart.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 1722kr.
Spar: 25.96%
1525kr. 1275kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Nano Laminat skrivebordsplade

Vi har nogle plader på tilbud:
  • 4 stk – Sort 140-80 cm
  • 3 stk – Sort 160-80 cm
  • 2 stk – Sort 180-80 cm
  • 1 stk – Sort 200*110*80*60 cm venstrevendt kombiplade
  • 2 stk – Sort 220-100 cm
  • (vi tager forbehold for at pladerne kan være udsolgt)
Vi har disse to farver:Nano Laminat farver På hjemmesiden har vi disse størrelser.Hvis du gerne vil have en anden str. så ring til os på 88 82 70 05, og vi finder vi en løsning.Bordplade størrelse

Description

Nano Laminat skrivebordsplade

Nano Laminat skrivebordsplade er en luksus MDF bordplade med faset (skrå) kanter og nogle helt specielle egenskaber. Pladen har en super lækker overflade, der er blød at røre ved og samtidig helt glat. Vi mener, at dette klart er den lækreste bordplade på markedet!  Her får du en laminatpladens gode egenskaber og samtidig undgår de dårlige. Er dog lidt dyrere end laminatpladen. Daglig rengøring foretages med klar-til-brug Office2go laminat og whiteboard rens . Se vores Office2go laminat og whiteboard forneden eller klik HER.

Fås i Hvid og Sort. Skrivebordsplader fås i mange str. og hvis du ikke kan finde den plade størrelse du gerne vil have ringer du bare og vi finder en løsning. Der er nogle af pladestørrelserne vi ikke har på lager, men heldigvis tager det kun ca 3-4 uger at få dem hjem.

Bemærk at vi bruger kun FSC certificeret træ. FSC-mærket er din sikkerhed for ansvarlig skovhugst samt forbedrede levevilkår for lokalbefolkningen i skove verden over – lige fra de tropiske regnskove til de svenske nåleskove. FSC varetager både miljø, mennesker og økonomiske forhold.

Bemærk at pladen er 22 mm tyk. Dette er vigtigt hvis du selv har et stel og blot mangler en ny plade. Husk her at måle længden af de skruer du bruger til at fastgøre pladen til stellet. Hvis de er for lange skruer du igennem pladen også er den ødelagt!

Additional information

Weight25 kg
DimensionsN/A
Bordplade

,

Bordplade form

, , , ,

Størrelse

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

You may also like…