fbpx
Search
Close this search box.

Cart

No products in the cart.

Ingen produkter i kurven

Vores showroom har åbent hverdage 10-16 samt lørdag 9-13 – har du ikke har tid i hverdagen så kig ud om lørdagen. 

I Juli måned har vores showroom lukket om lørdagen – i uge 29 har vores showroom lukket pga ferie – heldigvis er vores webshop altid åben :)

Anbefalet til dig

Hurtig levering

indenfor 24 timer

Trustpilot

4,9 score fremragende

Åbningstider

Hverd. 10-16, Lørd. 9-13

Betalingssikkerhed

Sikker betaling

Produkter

Stole

Ny kollektion

Se mere

Ny sæson

Loungemøbler

Se mere

Hos Office2go sælger vi alt inden for kontormøbler.

Vi har altid undret os over hvorfor kontormøbler skal være så dyre og hvorfor det normalt tager 4-6 uger for at få dem. Hvad gør du hvis din nye kollega starter om 3 dage og du ikke har nået at bestiller møbler til ham/hende endnu? Her kan vi hjælpe, da vi har rigtig mange møbler på lager og kan levere indenfor 24 – 48 timer.Du vil sikkert også opleve, at kontormøbler er meget bekostelige og du vil sikkert også bruge en masse tid på at lede efter en billig løsning. Mange gange er møblerne dyre fordi forhandlerne skal finansiere store showrooms, mange medarbejdere mm. Gør som vi, skær dette bort og sælg møblerne billigere – til glæde for kunderne.

Hvem er vi?

Office2go startede i 2011, med det formål at levere kontormøbler til meget konkurrencedygtige priser, leveret med det samme og med den bedste service i branchen.Dette er lykkedes! Vores priser er typisk 20-40 % billigere end vores kollegaer, man kan enten selv hente møblerne fra vores showroom/lager på Smedeholm 8 i Herlev, eller få dem leveret fra dag til dag og derudover mener vi at vi tilbyder den bedste service i branchen. Dette afspejler sig ved at vi ligger nr 1 på Trustpilot’s rangering af kontormøbel forhandlere og pt. Er vi den 7 bedste virksomhed i Danmark hvad angår service ifølge Trustpilot.

Med Office2go kontormøbler arbejder du bedst!

Vi ved at design og ergonomi betyder en stor del af dine medarbejderes arbejdsglæde! Med gode kontorstole, lækre hæve sænkeborde og skrivebordslamper optimeres dine muligheder for at være produktiv igennem en lang arbejdsdag. Desuden undgår du med vores produkter museskader, og ondt i ryggen, som følge af forkerte arbejdsstillinger. Derfor er det ekstremt vigtigt for os både at sætte kvalitet og pris i højsædet. Hermed kan du læne dig tilbage og nyde arbejdet, om det er med digital valuta eller papirarbejde.

Sæt dig i vores behagelige og billige kontorstole

Hos Office2go forhandler vi nogle af de bedste kontorstole på markedet. Vores sortiment indeholder primært kontorstole fra hhv. Interstuhl AG, og Kulik Systems. Disse er verdenskendte for både deres design, ergonomi og fornuftige priser. Alle vores kontorstole vil overraske dig positivt, hvad angår støtte til ryg og ergonomisk følelse. Specielt stolene fra Kulik Systems adskiller sig fra alt hvad du har set tidligere. Stolene er specielt udviklet af ergoterapeuter med det ene formål at give kroppen den optimale støtte. Disse stole giver en hel ny siddeoplevelse. Så sidder du og laver regnskab en hel dag i samme stol, er det vigtigt at sidde på en, der behager dig.

Hæve sænkeborde, og skrivebordslamper til skarpe priser

Med vores kvalitets hæve sænkeborde giver vi dig muligheden for at ændre stilling holdning i din arbejdsposition. Vores populære Switch Jive og Basic hævesænkebord er med sin elektroniske justerbarhed og lækre bordplade er optimal til at styrke dine medarbejderes arbejdsglæde. Et hæve sænkebord er en perfekt investering både hvad angår medarbejdersundhed og produktivitet. Ligeledes er en æstetisk og funktionel skrivebordslampe, også et vigtigt element for éns kontor og arbejde. Vi har et stort udvalg af skrivebordslamper, så det er blot op til dig, hvilket design passer ind på din arbejdsplads. Vi anbefaler LED-pærere i vores lamper som giver et godt og behageligt lys og samtidig skal du aldrig tænke på at skifte LED pæren, da den i gennemsnit holder i 25.000 timer. Således får du et rart læselys, og dermed undgår du at anstrenge dine øjne på en uønsket måde.

Mødeborde fra Office2go

Når dine medarbejdere, og kunder skal samles, er det vigtigt med et flot, og funktionelt mødebord. Vi sælger funktionelle borde i god kvalitet fra den danske producent Fumac, der udmærker sig ved at have en lang række mødeborde i forskellige størrelser og udformninger. Vi forhandler mange forskellige størrelser, og modeller, og vi har med garanti et mødebord der matcher din virksomheds ønsker.I vores udvalg kan du både finde, langborde, højborde, rundborde samt specielle media mødeborde i forskellige materialer og farver. Specielt media mødebordet er specielt, da det er udformet som en flyvinge! Dette har den klare fordel at alle kan se en skærm og stadig sidde ind til bordet. Dette bord er helt unikt og skal opleves.Vores priser er skarpe, og derfor behøves et mødebord ikke at være en dyr fornøjelse – i hvert fald ikke hos os!Hos os er kundetilfredshed en mærkesag! Derfor tilbyder vi både levering og montering fra vores dygtige montører, så slipper I for det besvær!Er du i tvivl om hvilket produkt passer til din arbejdsplads, skal du blot gribe knoglen og kontakte os!
3.7/5 (7 Reviews)